::::::BeNiM FoRuMuM :::::::
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

::::::BeNiM FoRuMuM :::::::

A'dan Z'ye Hersey Güzel Vakit Geçirebileceginiz En Iyi Forum Sitesi

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ve Helena Gider o/

4 posters
YazarMesaj
Helena
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

Ve Helena Gider o/ Empty
MesajKonu: Ve Helena Gider o/   Ve Helena Gider o/ Icon_minitimePaz 16 Eyl. 2007, 11:12

Iıııııı kem küm..Okullar acilio pazartesi..Malumunuz öss + Net yasak..
Yarin simdi okullu olduk siniflari doldurduk seklinde gidicem okula..En cokta nete girmeyi özlücem..Sebnem sen beni böle hatirla : 'Bir zamanlar günde 14 saat nete giren bi Gizem vardi.Zabbaaha kadar omerta kasardik.' Ah o eski günler..Hee bide sebnem benim armam yok lan bana armani seyet kargoyla Very Happy

Ahahahaha bu arada mynette tavla oynadim..1775 puanli adami 5-2 yendim (Sebnem ayagini denk al lan yih yih yih)
Son söz:
Sizi tanimak güzeldi..Burdan bodrumdaki amcama,almanyadaki yengeme,istanbuldaki kuzenime öpücük gönderiorum..
shebnem
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
shebnem

Ve Helena Gider o/ Empty
MesajKonu: Geri: Ve Helena Gider o/   Ve Helena Gider o/ Icon_minitimePaz 16 Eyl. 2007, 12:38

anaaaaaaaaam bu acıya nasıl dayanıcam lan ben!!!!!????? çözdüğün her soru için bana 1 mesaj at yiwrim.. seneye yine 14 saat kasacaz omertamızı merak etme!! sonrada ben sana yumurta yapacam! lan rızaya selam sölemeyi unutmuşsun.. tamda sana king öğretioken seninle mynetin anasını ağlatacakken bu gidiş çok acı oldu Very Happy hade lan yeter sana bu kadar.. piriçik kıssaaaam benim Very Happy
Helena
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

Ve Helena Gider o/ Empty
MesajKonu: Geri: Ve Helena Gider o/   Ve Helena Gider o/ Icon_minitimePaz 16 Eyl. 2007, 14:07

Yih yih yih..Riza benim kalbimde..Ercü hep içimde!!
Seneye omertayi beraber yanyana kasacaz insalllaaah..Ama akill yersek görürüm ben seni yih yih bi capodecina cikaririz artikin..
Ayricanaaaa kontor alinca ben seni haftada 3 kere ararim lan mirak etme sen..

Fanfinifon,tapidik,pitil,ebi unutma benii!

Deluccio 4 ever!! _o_
shebnem
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
shebnem

Ve Helena Gider o/ Empty
MesajKonu: Geri: Ve Helena Gider o/   Ve Helena Gider o/ Icon_minitimePaz 16 Eyl. 2007, 14:55

ne capodesina sı olm onu zaten az kalmıştı olmama ben first lady olacam ve shebuccio die aile kuracam
Helena
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

Ve Helena Gider o/ Empty
MesajKonu: Geri: Ve Helena Gider o/   Ve Helena Gider o/ Icon_minitimePaz 16 Eyl. 2007, 16:01

Ahahahahahaha shebuccio hebuccio ahahahah
Olm don olma lan sonra pabucumun donu diolar
Top3 olunca aramizda biiiiiir top diolar..
En iisi capo olmak yih yih yih
Calypso
Çömez Üye
Çömez Üye
Calypso

Ve Helena Gider o/ Empty
MesajKonu: Geri: Ve Helena Gider o/   Ve Helena Gider o/ Icon_minitimePaz 16 Eyl. 2007, 17:01

hade de get lan Very Happy

çalış çalışda adam ol Very Happy

daha öösyi kazancanıızzzz snra 4ümz (sheb-sen-ben-denz) ew tutcas Very Happy
Helena
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

Ve Helena Gider o/ Empty
MesajKonu: Geri: Ve Helena Gider o/   Ve Helena Gider o/ Icon_minitimePaz 16 Eyl. 2007, 18:40

Ev tutmayalim olm..Ben düşündüydüm gecen gün..Baah,evin dekorasyonu var,evin alisverisi var,yemek,ütü,bulaşık,çamaşır,temizlik var..Sonra elektrik su telefon parasi var..Bütün bunlari kim yapcak lan?Baya sorumluluk isteyen bisey ev tutmak..Sahsen ben evde tencerenin yerini bilmeyen bi insanim,bide kalkip yemek mi yapicem Very Happy Bide o evde 4 tane laptop olmasi lazim yoksa omerta kasamayiz..En iisi yurtta kalmak..Ama yoh kuzum sen merak etme ben yemek yaparim ütü yaparim temizlik yaparim senin elini sicak sudan soguk suya sokmam diyosan ozaman ayri tabi Very Happy Sebnemde yumurta yapar yih yih yih bende bulasiklari yikarim..Zaten herkes kendi camasirini yikar..Geriye bitek yatak sorunu kalir..Bizim evde iki yatak var,sizde de bi tane..Eder 3 tane yatak..Sebnemde yerde yatsin nhahahah

Ve Helena Gider o/ Clipboard01ay5
shebnem
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
shebnem

Ve Helena Gider o/ Empty
MesajKonu: Geri: Ve Helena Gider o/   Ve Helena Gider o/ Icon_minitimePaz 16 Eyl. 2007, 22:34

lan ben kanepede yatarım! yemekte yapabiliorum 7-8 çeşit(yeni örendim:D) sonraaa bak bulaşık yıkamam onu diim.. ama üstünüze yemek memek dökmeyip leke yapmadıınız çamaşırları yıkayabilirimm. donları yıkamam ama Very Happy:D:D sonraa toz almam nefret ederim.. yerleri süpüremem bel fıtığı var.. ama hepinizin şaçına fön falan çeker makyaj yaparım.. alışverişede gidebilirim.. lan herşei ben yapıom siz napacanız? bu arada deniz ii yemek yapıomus.. gizem sen hiçbi b.ku beceremediine göre akşamları zabbehe kadar bizi eğlendirirsin.. ahaha bu arada bnm laptop um var olmayanlar düşünsün hııh ahahah mucx
Helena
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

Ve Helena Gider o/ Empty
MesajKonu: Geri: Ve Helena Gider o/   Ve Helena Gider o/ Icon_minitimePtsi 17 Eyl. 2007, 21:06

Ben bulasiklari yikarim..Toz alirim..Süpürgeyi buse yapsin..Yemekleri denizle sen yap..Ben yumurta yaparim:D Herkes kendi camasirini yikar kural öyle Very Happy Alışverişe beraber cikariz seninle..Ayricana ben sana kiyamam sen benimle yat öle kanepelerde sürünme yih yih..Benim zaten en iyi yaptigim is soytarilik..Cok guzel eglendiririm sizi:D
Sebnem belki inanmican ama ben kek yapabiliyorum bide küçükkene anneannem sarma yapmayi öretmişti..Mantarli yumurta yapacam bide Very Happy
Nabalim artik senin laptoptan kasariz..Shebelena diye ingame aliriz Very Happy
shebnem
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
shebnem

Ve Helena Gider o/ Empty
MesajKonu: Geri: Ve Helena Gider o/   Ve Helena Gider o/ Icon_minitimeSalı 18 Eyl. 2007, 10:42

tmm olur lan neden olmasın.. kasarız beraber!!
_HeLLBoY_
Admin
Admin
_HeLLBoY_

Ve Helena Gider o/ Empty
MesajKonu: Geri: Ve Helena Gider o/   Ve Helena Gider o/ Icon_minitimeSalı 18 Eyl. 2007, 12:23

konu gene msne dönmüş Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
http://forumumbenim.forumotion.co.uk

Ve Helena Gider o/
1 sayfadaki 1 sayfası